Kunststofbewerking Met Acryplex

kunststofbewerking met Acryplex

Acryplex is een toonaangevend bedrijf in de verwerking en vormgeving van kunststoffen. Onze totaalservice wordt van ontwerp tot realisatie tot in de puntjes uitgevoerd.

Uw partner voor kunststof constructies

Acryplex staat in voor de realisatie van iedere constructie - klein of groot – uit plexiglas, polycarbonaat of andere kunststoffen uit ons gamma.

Wij bieden zowel maatwerk als productie in grote series. Acryplex denkt met u mee en staat garant voor een totaalservice, van ontwerp tot realisatie.

Design en vormgeving vormen één van onze sterke punten. Wij realiseerden al opdracht voor klanten uit de reclamewereld, retail en winkelinrichting, kunstsector, de sanitaire sector, de industriële sector, de bouwnijverheid… 

over ons

40

jaar ervaring

Nagenoeg elke constructie

Acryplex fabriceert elke denkbare constructievorm: displays, maquette-stolpen, brochurehouders, trofeeën, urne, spreekgestoeltes,  beschermkappen voor machines, aquaria en bassins, luifels, balustrades, lichtreclames, reclamezuilen, reliëfletters, ….

Al wat te bedenken valt, kunnen wij maken!

bekijk onze unieke constructies

Het juiste materiaal

Dankzij onze uitgebreide knowhows en ervaring selecteert Acryplex voor elke opdracht de juiste materialen. Zo kiezen wij hoofdzakelijk voor plexiglas en polycarbonaat.

Deze lichte, flexibele, handelbare maar toch sterke materialen laten toe om nagenoeg elke product of constructie te maken.
Verder werken wij nog met PVC schuim, Dibond, Polypropyleen, Polystyreen, POM, PET G, Trespa, Kerrock, … 

onze materialen

De juiste technieken

Acryplex zet de juiste combinatie van technieken in om vanuit het basismateriaal het ontwerp te realiseren.

We hebben een brede waaier aan mogelijkheden om in ons werkatelier het gewenste eindresultaat te bereiken: zagen, cnc-frezen, laseren, graveren, 3D printing, polijsten, verlijmen, buigen, montage en thermische vormgeving.

onze bewerkingen

Van ontwerp tot realisatie

Indien u dit wenst, neemt Acryplex het volledige ontwerptraject op zich. Wij ontwerpen uw idee of zoeken een oplossing voor uw probleem.

Vervolgens tekenen wij alles uit en maken we, indien nodig, een prototype.

Als alle parameters voor u goed zitten, dan realiseren wij maar al te graag uw unieke constructie.

Sterk in totaaloplossing

Acryplex staat garant voor totaaloplossingen. Wij combineren de kunststoffen probleemloos met hout en aluminium (cnc-frezen, TIG-lassen, plooien) om het gewenste voorwerp te ma

Ook het inbouwen van LED-verlichting vormt, net als belettering en digitale printtechnieken, geen probleem.

Wij stemmen alle stappen in het productieproces naadloos op elkaar af. Zo hebt u maar één partner nodig die uw volledig project op één locatie realiseert.

CONTACT

Een perfecte service

Acryplex maakt graag de nodige tijd vrij om naar uw verhaal te luisteren. Samen zoeken we naar een antwoord op al uw vragen.

Wij komen graag vrijblijvend ter plaatse langs voor de nodige opmetingen. Ook van een correcte na service maken wij een erezaak.

Voor eventuele vragen of opmerkingen na de realisatie blijft Acryplex uw vast aanspreekpunt.

Zoekt u een ervaren partner voor de realisatie van uw gewenste kunststofconstructie? 

maak nu een afspraak

Laatste Nieuws

Lees meer

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail